Villa Bravissimo – Sommerhus i første række til stranden med pool (8 personer)

Villa Bravissimo er ægte liebhaveri – Et sommerhus i første række til  klitterne og den dejlige sandstrand i skønne Vejlby Klit ved Vesterhavet.

Huset på 140 m2 og bliver renoveret i vinteren mellem 2018/2019, således at huset står endnu skarpere i 2019.

Huset indeholder indendørs swimmingpool (opvarmet til behagelige 28 grader), spa/jacuzzi, sauna, brændeovn, hyggelig stue og spisestue, veludstyret køkken og 4 gode værelser – med plads til 8 personer.

Huset er omkranset af hyggelig ugeneret have med fodboldmål, samt inddækket fliseterrasse, med dejlige havemøbler, Weber-grill (kul) og solsenge. Fra haven er der eksklusiv privat sti – direkte fra haven og op til klitterne.

Der er rigeligt med parkeringspladser foran huset, hvor der også findes gynger og legetårn med sandkasse og rutsjebane.  

Man træder ind i husets entré /  , hvor der er vaskemaskine og tørretumbler, samt grovkøkken.

Herfra er der indgang til stuen/spisestuen med loft til kip, hvor man finder et hyggeligt sofarrangement, musikanlæg, TV med boxerkort og parabol til tyske kanaler, samt dejlig brændeovn til de koldere aftener.

Herfra er der udgang til det tropiske poolområde med indendørs swimmingpool (5,5 x 3 meter) og 120 cm. dyb. Pool er opvarmet til 28 grader. Desuden findes der en dejlig indendørs spa/jacuzzi. Fra poolområdet er der adgang til det ene af 2 badeværelser med bruseniche og fra dette badeværelse er der adgang til mindre, men brugbar sauna.

Fra stuen/spisestuen er der også adgang til et veludstyret køkken med køle/fryseskab, opvaskemaskine og komfur (køkkenet blivet opdateret i 2019).

I husets fordelingsgang findes husets største badeværelse – ligeledes med bruseniche og  4 gode soveværelser: fordelt som:

1 soveværelse med 2 enkeltsenge, der kan slås sammen til dobbeltseng. – Plads til 2 personer. 

1 soveværelse med 2 enkeltsenge, der kan slås sammen til dobbeltseng. – Plads til 2 personer.

1 soveværelse med 1 dobbeltseng. – Plads til 2 personer.

1 soveværelse/børneværelse med 1 køjeseng (indrettet til børn), men sengene er 190×70 og kan også bruges af voksne.

Villa Bravissimo har fantastisk beliggenhed i første række til klitterne for enden af blind vej i Vejlby Klit og med indendørs pool, spa, sauna og brændeovn, er det et rigtig dejligt feriested – uanset vejr og årstid. 

Hvad med en morgendukkert i bølgen blå om sommeren, eller en god tur på stranden om vinteren – efterfulgt af at komme ind i et varmt hus med en kop kakao, mens man varmer sig med brændeovnen o ?

Huset har WIFI Internet og kæledyr er velkomne (hunde og katte).

Vi glæder os til at have jer som gæster i dejlige Villa Bravissimo!